Jäklar så gott detta blev.
Enkelt att tillaga.
Jag hällde lite grädde i botten på en liten ugnsform och smulade ner en fiskbuljong.
La laxfileér i formen och sprinklade över ponzu = citronsmakande soja, salt, peppar och gräslök.
Pudrade över lite mjöl och hällde sen på lite mer grädde.
In i ugnen på ca 200 grader tills laxen är klar.
***
Under tiden som laxen låg i ugnen kokade jag riset.
Och nu kommer lögnen fram!
Det är inte laxen som är tropisk, utan riset.
Blanda riset med bitar av inlagd ananas och skeda över lite av spadet. Krydda med örtsalt och njut.
Jäklar så gott riset blev.
Om ni gillar ananas så testa detta tips.
Sånt här ris till en grillad köttbit måste ju vara en fullträff.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
✨🌺 Tack för din kommentar. Välkommen tillbaks 🌺 ✨