JÀklar sÄ gott detta blev.
Enkelt att tillaga.
Jag hÀllde lite grÀdde i botten pÄ en liten ugnsform och smulade ner en fiskbuljong.
La laxfileér i formen och sprinklade över ponzu = citronsmakande soja, salt, peppar och grÀslök.
Pudrade över lite mjöl och hÀllde sen pÄ lite mer grÀdde.
In i ugnen pÄ ca 200 grader tills laxen Àr klar.
***
Under tiden som laxen lÄg i ugnen kokade jag riset.
Och nu kommer lögnen fram!
Det Àr inte laxen som Àr tropisk, utan riset.
Blanda riset med bitar av inlagd ananas och skeda över lite av spadet. Krydda med örtsalt och njut.
JÀklar sÄ gott riset blev.
Om ni gillar ananas sÄ testa detta tips.
SÄnt hÀr ris till en grillad köttbit mÄste ju vara en fulltrÀff.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
âšđș Tack för din kommentar. VĂ€lkommen tillbaks đș âš