Jag har tÀnkt lÀnge att fÄ in ett par dagar i veckan med vegetarisk mat och igÄr gjorde jag en stor form med köttfri lasagne.
JÀklar sÄ god den blev, faktiskt godare Àn vanlig med köttfÀrs.
SÄ enkel att göra ocksÄ. Jag gjorde sÄ hÀr:
Hacka och frÀs pÄ lök.
Ha i en burk champinjoner och vitlök .
HĂ€ll i en burk krossade tomater.
Krydda med de du gillar och lÄt smÄputtra ett tag.
VrÀk ner rejÀlt med rivna morötter och spÀd med vatten.
Gör som vanligt nÀr man monterar lasagne.
Jag hade fÀrdigköpt bechamelsÄs denna gÄng.
Ett tips Àr att ha pÄ lite keso pÄ varje lager - det blir sÄ krÀmigt av det.
In i ugnen och passa pÄ att fixa grönsaker och diska under tiden som den blir fÀrdig.
Ăt och njut!
Lasagne smakar alltid bÀst nÀr den fÄr svalna ganska ordentligt innan man hugger in.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
✨đș Tack för din kommentar. VĂ€lkommen tillbaks đș ✨