Dessa var jättegoda.
Toppingen var supergod, jag blandade även i lite mild tacosås i den.
12 st Old El Paso Stand´n´Stuff soft tortillas
1 kg nötfärs
1 gul lök
2½ påsar tacokrydda/1½ dl hemgjord tacokrydda
2 dl vatten
2 tomater
feferoni/paprika
1 kg nötfärs
1 gul lök
2½ påsar tacokrydda/1½ dl hemgjord tacokrydda
2 dl vatten
2 tomater
feferoni/paprika
Topping:
3 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
4 vitlöksklyftor
3 dl riven ost
4 vitlöksklyftor
3 dl riven ost
***
Bryn köttfärsen och löken.
Tillsätt vatten och kryddpåsen.
Koka så att köttfärsen blir rätt så torr.
Lägg färsen i båtarna.
Hacka tomater och feferoni.
Lägg överst på köttfärsen.
Tillsätt vatten och kryddpåsen.
Koka så att köttfärsen blir rätt så torr.
Lägg färsen i båtarna.
Hacka tomater och feferoni.
Lägg överst på köttfärsen.
Blanda och bred toppingen ovanpå båtarna.
Grädda ca 10 min i 225° tills ytan fått vacker färg.
Grädda ca 10 min i 225° tills ytan fått vacker färg.
Servera med valfria grönsaker, nachochips mm
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
✨🌺 Tack för din kommentar. Välkommen tillbaks 🌺 ✨