HĂ€romdan kom Micke hem med ett paket med Italienska Delikatesser.
Paketet vÀgde 11 kilo!!
Spenattagliatelle och Semolamjöl, som Àr superbra att baka bröd av.
36 mÄnaders lagrad Parmesan, Provoloneost, Tryffelpecorino och Gorgonzola (Y).
Grillad paprika och patÚ pÄ soltorkade tomater.
En blandning av Toscansk salami.
Vildsvin, tryffel, fÀnkÄl och Salami Toscano (med hemlig kryddning)
Lardo della Valdelsa
(Lardo kan antingen anvÀndas som det Àr, tunt skivad pÄ en bit varm toast (crostini) eller för att göra en variant av bruschetta med tomat och lök. Det gÄr Àven utmÀrkt att anvÀnda lardo istÀllet för smör för att steka eller smaksÀtta olika rÀtter eftersom det smÀlter vid uppvÀrmning. För att köttet frÄn vilt eller fÄgel ska behÄlla sin saftighet och goda smak kan man Àven anvÀnda lardo för att linda in köttet. Endast fantasin sÀtter grÀnser för lardos anvÀndningsomrÄden.)
Buristo -Toscansk Blodpudding.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
✨đș Tack för din kommentar. VĂ€lkommen tillbaks đș ✨