onsdag 6 juli 2016

Vichy Ideal Body Gold Oil

Denna är en av de första grejer jag kommer packa ner innan vi åker.
Brukar smörja mig när jag sitter i solen, och även ha i håret under tiden.
Doftar gott, och har man minsta aning till solbränna så är denna kanon, för den förstärker verkligen brännan. Inte kladdig heller utan bara jättehärlig.
Finns att köpa på Apotea för 299 kr, och jag lovar, den är superdryg.





6 kommentarer:

  1. Vad tillför den håret, glans? Har nämligen läst att vissa kan vara ganska så uttorkande för håret men det beror nog på märke..

    Jag har också en sån från Kicks egna märke, doftar supergott! Jag brukar smörja in benen så dom skall skimra i solen :) Mr. Engström blir mindre glad när det fastnar skimmer på skinnsätena i bilen efter jag suttit där, hehe..
    Köpte den till när vi åkte på Sweden rock för 2 (?) år sedan, så alltid när jag använder den nu får jag festivalvibbar :), tänk vad en doft kan framkalla minnen!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker håret blir mjukare och ser fräschare ut efter jag använt den. Jag använder den som "inpackning" under tiden jag sitter i solen. Jag tycker inte den torkar ut håret, men å andra sidan så brukar mitt hår vara torrt som fnöske, så nån nytta gör den nog förutom att skimra och lukta gott :)

    Du får sitta på en filt i bilden, hihi.

    Ja, det där med doftminnen alltså. Ibland när jag är i butiker vid antingen skur och tvättmedel eller tvålar och sånt så kommer en svag doft av nåt och jag förflyttas tillbaks till jag var typ 7-8 år :)

    SvaraRadera
  3. Just ja, jag glömde skriva att jag läste om sån kokosolja. Den ska tydligen vara kanon att göra inpackning med. Då ska man ha den i torrt hår. Ska nog testa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kommer ihåg att du köpte sån för ett tag sedan, har faktiskt mailat dig nyss och frågat om den :) Jag köpte en burk igår!

      Radera
    2. Har varit ute på vift, men svarat nyss :)

      Radera
  4. Åh bara älskar allt som doftar kokos <3

    SV: Mm kursen var helt enkelt underbar, blogginlägg kommer...har bara så grymt mycket foton så det är svårt att sålla. Får nog bli fler inlägg =)
    Ja den fb gruppen är jag också med i, grymt inspirerande <3

    SvaraRadera

✨🌺 Tack för din kommentar. Välkommen tillbaks 🌺 ✨