lördag 23 januari 2016

Gorenje Microugn

Vår micro har gått sönder, så jag satt och kikade lite på nätet efter snygga ugnar och hittade denna som jag tycker är riktigt fin, men 2000 kr för en micro känns inte så himla prio ett.


4 kommentarer:

  1. Köp ingen i rostfritt stål iaf, fingeravtrycken syns hela tiden! Och hur mycket man än putsar och gnor så blir det ju nya på en gång :(

    Förr ville vi ha både kylen och frysen i rostfritt, herregud vad vi har ångrat oss nu. Det kommer aldrig in i det här huset!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, gud nej det skulle aldrig funka att ha här hos oss. Helst skulle jag inte vilja ha micro alls för vi har så lite bänkytor i köket, men dom är ju ändå ganska bra att ha.

      Radera
    2. Jag skulle inte klara mig utan..
      Har ni inte plats att hiva upp en hylla på en vägg och ha den där då? Fast ni har kanske inte den väggytan som behövs..?

      Radera
    3. Jo, det skulle kunna vara en lösning, vi har ju plats bredvid kylen, vid den lilla bänken, men då kommer problemet att det inte finns nåt eluttag där, så då lär man ju fixa det också.. Skitdåligt i vårt kök, finns endast ett uttag vid varje fönster. Inte ens en lysramp vid diskbänken med uttag.

      Radera

✨🌺 Tack för din kommentar. Välkommen tillbaks 🌺 ✨