tisdag 11 april 2017

Weight Trainer - Grupp på Arena

För nåt tag sen så kom det upp en sak i flödet på Facebook.
Jag tvekade inte en sekund utan skickade in min intresseanmälan direkt.

"Vill du maxa din form inför sommaren?

Vi söker dig som är redo att göra en livsstilsförändring där resultatet är ledordet.
Ansök redan idag:""Weight Trainer är ett viktminskningsprogram där du målmedvetet tränar tillsammans med de andra gruppdeltagarna, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha."

Igår blev jag uppringd och informerad om att jag är välkommen på en första info-träff, och därefter avgör jag om jag vill fortsätta.
Jag blev så himla glad när hon ringde och började såklart snorgrina, för jag vet att det här är precis vad jag behöver, och jag hoppas så att det kommer att gå bra.Jag har ju testat själv ett antal gånger att komma i form och må bättre, och varit sugen på att gå till ett riktigt gym, men har helt enkelt inte vågat.
 Nu kommer det vara i en grupp där alla deltagare är på "samma nivå" och det känns jättebra. Och om jag har fattat det rätt så är det inte bara träning, utan hela biten med kost osv som man får hjälp med.

Jag har inte sovit speciellt mycket i natt för jag har legat och tänkt massor och haft precis den där förväntansfulla känslan i kroppen som jag minns att jag haft när jag var liten kvällen före julafton.
Egentligen borde jag kanske inte skriva om detta redan nu för jag vet att det finns så många olyckskorpar som hoppas att det ska skita sig för mig, men om inte jag själv tror på mig, vem ska då göra det?

2 kommentarer:

  1. Vad roligt! Kommer ihåg när du gymmade på sjukhuset, då verkade du må bättre när du var igång :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jättekul. Det stämmer bra det att jag mådde så mycket bättre då, så jag ser fram emot att komma igång. :)

      Radera

✨🌺 Tack för din kommentar. Välkommen tillbaks 🌺 ✨